Όταν όλα τα «θύματα» θα κλείσουν τα φώτα…

Θα μου πείτε, είσαι κίβδηλος, είσαι ανίδεεος, δεξιός, πάνως, κάτως, ξενέρωτος και όλα τα υπόλοιπα κοσμητικά που κατα καιρούς ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άτομα τα οποία ορύωνται με το να κλείσουμε τα φώτα, έχουν στην κατοχή τους 3-4 συσκευές aircondition, 2 thundertank παρκαρισμένα στο κέντρο της Αθήνας, μετοχές σε όλα τα καλά ρυπογόνα μέρη, δεν έχουν ακούσει ποτέ για κάδους ανακύκλωσης πέρα της ώρας της εκπομπής τους ή το τόπο εργασίας τους, δεν ξέρουν πότε να κλείσουν το τσιγάρο και να περιμένουν απο τον υπόλοιπο πληθυσμό να κάνει το σωστό. Άλλη μια απόδειξη της κοροίδιας που επικρατεί στις μέρες μας.

Το βρήκαμε μόδα τώρα να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση. Πού είναι και η γκόμενα που είχαν στον Αλογοσκούφη να λέει «ηρθε ο καιρός ο Έλληνας να αποκτήσει και οικολογική συνείδηση». Μια ζωή ρυπογόνος είναι. Γιατί, αντί να κάνει τα 3-4 παραπάνω βήματα, απο πλευράς κόστους και απόστασης, προτιμά να κάνει το ένα — είτε είναι πέταμα των σκουπιδιών απο το 5ο όροφο της πολυκατοικίας, είτε μπάζωμα του ρυακιού, είτε τσιγάρο σε κοινόχρηστους χώρους με το σήμα μη καπνίζετε για τασάκι, είτε να μαρσάρει μαζούτ με το κωλοφτιαγμένο όχημα του παντού στην Ελληνική ύπαιθρο.

Αυτό είναι ανεγκεφαλίτιδα. Και μετά σου λένε ψάχνουμε τα αίτια που ο (νέο)Έλληνας είναι (νέο)Ελληναράς.  Οχι ρε φίλε, αυτά δεν είναι στείρα πράγματα όπως νομίζεις για τον υπόλοιπο πληθυσμό της γής. Αμα θέλεις να είσαι αυτός που θέλεις να είσαι, πήγαινε στο Τέξας μιάς που ετοιμάζεται να αποσχισθεί απο τις ΗΠΑ και κάνε εκεί του κεφαλιού σου. Πάρε και το δίκανο και ξαναγύρνα πίσω στον βάλτο άπο όπου βγήκες.

Advertisements

One thought on “Όταν όλα τα «θύματα» θα κλείσουν τα φώτα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s