Κολλέγιο TV Series…

Αποφάσισα και εγώ να κάνω ένα εργαστήρι ελευθέρων σπουδών με βλέψεις πρός ιδιωτικό κολλέγιο/ πανεπιστήμιο, για να μπορούμε να βγάλουμε και εμείς το παραδάκι. Επειδή πλέον οι δουλειές του δικηγόρου, του γιατρού, του βιοτέχνη φαντάζουν λίγες το πανεπιστήμιο μου θα ειδικεύεται στα εξής επαγγέλματα:

Συγγραφέας ντετέκτιβ

Κυρίως απευθύνεται σε νέο αλλά και πιό ώριμο κοινό. Σκοπός του πτυχίου είναι η εξιχνίαση μυστηρίων και άλλων εγκλημάτων, τα οποία συμβαίνουν πάντα οταν ο επαγγελματίας βρίσκεται εντός του χιλιομέτρου και οπουδήποτε, π.χ. στις Μπαχάμες, στην Αρούμπα ακόμα και στο Μάουι. Μετά την εξιχνίαση του μυστηρίου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να συγγράψει το βιβλίο με την περιπέτεια του, ώστε να επωφεληθεί απο τα εύρετρα ή την επίλυση του προβλήματος.

Φαρμακοτρίφτης

Απευθύνεται σε ώριμους σπουδαστές και απόφοιτους φαρμακευτικής ή άλλων ιατρικών επαγγελμάτων τα οποία δεν αποδίδουν πλέον. Σκοπός του πτυχίου είναι η διατήρηση και το ξεσκόνισμα των φαρμάκων σε ενα μοντέρνο φαρμακείο όπου και γίνεται η πρακτική εξάσκηση των τελειοφοίτων, με μέλη της οικογένειας τους.

Δραπέτης Φυλακών

Λόγω των γεγονότων είτε με το χρηματιστήριο, είτε με τις διάφορες λαμογιές που κατα καιρούς συμβαίνουν, η κοινωνία χρειάζεται δραπέτες φυλακών για να μπορούν να λένε οτι η αστυνομία αποδίδει και να μπορούν έτσι να επιτελούν το κοινωνικό τους έργο. Ετσι λοιπόν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο πολίτη, ο δραπέτης φυλακών αναλαμβάνει αυτό το ρόλο, με υψηλές μόνιμες αποδοχές, μόνιμη στέγη και 3 γεύματα την ημέρα. Επίσης με την εγγραφή του αποκτά και τατουάζ που περιέχει πάντα blueprints απο το σωφρονιστικό κατάστημα που διαμένει.

Advertisements

4 thoughts on “Κολλέγιο TV Series…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s