Ταμείο Βοήθειας…

Μου ήρθε αυτό το mail στο mailbox μου και σας το παραθέτω:

Ελληνίδες και Έλληνες,

Ύστερα απο την απαξίωση και τις απάνθρωπες συνθήκες που ζεί σήμερα μια μειονότητα μέσα στα όρια του Ελληνικού κράτους, το δράμα της οποίας έγινε γνωστό απο όλα τα μέσα ενημέρωσης, με υπερηφάνεια και την ταπείνωση που μας διακατέχει ιδρύουμε το Ταμείο Αλληλεγύης Βουλευτών (ΤΑΒ).

Σκοπός του ταμείου είναι να βοηθήσουμε αυτά τα άτομα να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή, μιάς που η αναξιοκρατεία, η φτώχεια, η έλλειψη θέσεων εργασίας, η κακομεταχείρηση που ζούν, έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Δεν τους φτάνουν τα χρήματα κύριοι και κυρίες να ζήσουν το μήνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τους αναγκάζουν να παίρνουν σύνταξη μετά απο 4 χρόνια, και να μην έχουν ούτε δώρα για τα Χριστούγεννα το πάσχα, ιατρική περίθαλψη, επίδομα αδείας του καλοκαιριού. Εργάζονται για το καλό του τόπου μας, αυτού του ευλογημένου τόπου που τίποτα στραβό δεν συμβαίνει γιατι τα διορθώσανε όλα.

Με την βοήθεια σας το όραμα θα γίνει πράξη. Καλούμε τον Ελληνικό λαό, να βοηθήσει άλλη μια φορά τον συνάνθρωπο του. Για αυτό σύντομα θα ανακοινωθεί τραπεζικός λογαριασμός αλληλεγύης, καθώς και έρανος αγάπης με εισφορές σε είδη. Θα σας παρακαλούσαμε να μεταδώσετε το μήνυμα ελπίδας σε όλους, στέλνοντας το e-mail αυτό σε όσο πιο πολλούς μπορείτε.

Ως τα ιδρυτικά μέλη του ΤΑΒ σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια σου, φίλε Έλληνα.

Advertisements

4 thoughts on “Ταμείο Βοήθειας…

  1. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος απο την κινηση σας αυτή.

    Πρέπει να κινηθούμε άμεσα και να βοηθήσουμε και εμείς, με τον δικό μας τρόπο, τους ανθρώπους αυτούς που καθημερινά αγωνίζονται (λαμβάνοντας ελάχιστες απολαβές απο το κράτος) για τα προβλήματα μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s