Βλάβη; Πέσιμο; Η κάτι πιο sinister;

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ:

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007

Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, σήμερα, μετά τις 11:00, λόγω εργασιών, εκδηλώθηκε σοβαρή καλωδιακή βλάβη σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στα σημεία Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας, με αποτέλεσμα, κατά περιοχές, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το διεθνές Internet.

Συνεργεία του ΟΤΕ βρίσκονται ήδη στα παραπάνω σημεία και έχει αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία αποκατάστασης.

Πολλοί, όμως αναφέρουν οτι είχαν IRC εκείνη την ώρα. Αυτό εμένα με βάζει σε άλλες υποψίες, όπως τον περιορισμό πακέτων και χρήση firewalls για να παρεμποδίσει άλλη μια φορά ο ΟΤΕ και να τσαμπουκαλέψει στον «ελεύθερο» ανταγωνισμό τις δωρεάν υπηρεσίες που μπορεί να σου παρέχει το ίδιο το internet.

Οταν εγώ πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου για μια ποταπή 768 σύνδεση, περιμένω τουλάχιστον τα βασικά. Να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ονομαστική της τιμή (μιάς που οι ταχύτητες που έχουνε έξω είναι για μάς πολυτέλεια σύμφωνα με τα κλιμάκια του ωραίου μας τηλεπικοινωνιακού φορέα και θα πρέπει να πληρώνουμε μέχρι τα εγγόνια μας), να μπορούμε να λειτουργούμε όλες τις υπηρεσίες (χωρίς να έχουμε blocked πόρτες απο τον ίδιο τον παροχέα), και να μπορούμε να έχουμε Upload ταχύτητα σωστή. Οχι να κόβεται για να μην παίρνουν τηλέφωνα VOIP και χάνει ο ΟΤΕδούλης τα λεφτά που θα έδινε για αυξήσεις στους κουστουμάτους του (έχουμε και εξαγορά τώρα κύριοι).

Αλλα ναί, όταν παίρνουμε τηλέφωνο για βλάβη το μόνο που ακούμε είναι «εφόσον ακούγεστε απο το τηλέφωνο, το τηλεφωνό σας λειτουργεί κανονικά, άρα και το internet σας»…

Advertisements

5 thoughts on “Βλάβη; Πέσιμο; Η κάτι πιο sinister;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s