Πέρα απο το Νόμο: Σήριαλ μεγάλου βεληνεκούς

Ναι ο πιλότος της πιό απίθανης και αισχρής σειράς. Αρχίζει με ένα γκροπλάν σε άθλιο σκηνικό. Ο κακός απαγάγει το άμοιρο κοριτσάκι του κουνιάδου του υπουργού Δημοσίας τάξης (όχι δεν είναι ο Βυρωνάκος), και αφήνει κασσέτα πίσω του με στοιχεία (μα καλά CSI  δε βλέπει;). Εντρομος ο εισαγγελέας κουνιάδος παίρνει τηλέφωνο τον υπουργό. Ο υπουργός παίρνει τηλέφωνο τον σουπερ μπάτσο ο οποίος θα κάνει την υπερομάδα. «Πάρε όποιον θέλεις του λέει αρκει να φέρεις πίσω το παιδί». Ετσι παίρνει την τύπισσα «τα κάνω όλα μετά τις 2», τον τυπά «είμαι με την κόρη μου/βαφτισσιμια σου μετά τις 2», την τύπισσα «τα πίνω όλα μετα τις 2» και τον «εχω IQ γύρω στο 2» και φτιάχνει την υπερομάδα. Μετά μερικά πλάνα στύλ csi για παραπλάνηση — εχουμε ήδη περάσει το without a trace και βάλτε και λίγο 24 στο ρόλοι έτσι για να έχουμε.

Παραπάνω δεν άντεξα. Σαν ένα νέο Δοντήκα (όποιος κατάλαβε) και εγώ σας αφήνω με την υποθετική συνέχεια που είναι μια τομή στο σύγχρονο αστυνομικό δράμα – με κοινωνικές άκρες στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Στο τέλος θριαμβεύει το καλό του δημοσίου υπάλληλου.

Advertisements

4 thoughts on “Πέρα απο το Νόμο: Σήριαλ μεγάλου βεληνεκούς

  1. Κάτι τέτοια μαγικά χάνω που δεν βλέπω τηλεόραση. Όταν βγουν τα «ίχνη» κάνε ένα review γιατί δεν νομίζω ότι θα το αντέξω.

    By the way. Τι έγινε αυτό;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s