Διαφωνίες κυρίων…

Ένα απο τα πιο απολαυστικότερα διαλογο-fights που έχω δεί ποτέ στο internet sphere!

Κυρίες και κύριοι, ο Warren Ellis vs Joss Whedon !

Για όσους δεν γνωρίζουν, o Warren Ellis είναι ένας συγγραφέας-ορχήστρα, γνωστός κυρίως στο χώρο των κόμικς. Κλασσικός άγγλος με νευρωτικές και αναρχικές ιδέες, έχει στο ενεργητικό του a gazillion stuff όπως το Transmetropolitan (ένα απο τα αγαπημένα μου, λόγω της Yelena, a filthy assistant), το Authority και πιό πρόσφατα το NextWave.

Ο Joss Whedon είναι κυρίως ενα fanboy, ο οποίος γράφει και σκηνοθετεί για την τηλεόραση (Δημιουργός του Buffy the vampire slayer, Angel και Firefly) και τον κινηματογράφο ( Toy Story, Serenity, Wonder Woman). Είναι αρκετά δημοφιλής στις teen/geeky communities και φυσικά ένας απο τα μεγαλύτερα μυαλά της TV yet. Αρχισε να ασχολείται ενεργητικά με την συγγραφή κόμικς καθώς είχε ασχοληθεί με την συγγραφή του σεναρίου για την ταινία X-Men (όμως δεν του έκατσε το σενάριο του και επιλέξαν το σενάριο που έγινε η τελική ταινία). Όμως το 2004 άρχισε την συγγραφή του Astonishing X-Men μιας επιπλέον σειράς κόμικς για την marvel (στο mainstream universe).

Ο Warren Ellis, έχοντας καμια δεκαριά tv projects απορριπτέα ( ειδικά το Global Frequency) έχει αναφέρει σε διάφορα newsletters του (απο την pub) για τον Joss Whedon. Γενικώς μεταξύ τους έχει αρχίσει μια σχέση love-hate friendship. Έτσι στο παραπάνω link θα δείτε ένα απο τα καλύτερα παραδείγματα αυτής της σχέσης (και latest!).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s