Που είναι ο ρουφιάνος – ω!ε!ο!????

Έγινε και αυτό. Και φυσικά η «δυτική παρακμή» δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το θέμα. Ποιό είναι το θέμα άραγε;

Μα φυσικά οι υποκλοπές.

Να σας πώ την αλήθεια, σήμερα ήταν απο τις λίγες ημέρες που δεν άνοιξα καθόλου ραδιόφωνο, τηλεόραση ή κοίταξα internet news μέχρι που έσκασε η μπόμπα. Ναι, η μισή ηγεσία (νυν και πρώην) έπεσε θύμα υποκλοπής. Απο εδώ το τηλέφωνο απο εκεί ο ρουφιάνος.

Ποιός ο ντόρος όμως; Πρίν απο μερικές εβδομάδες συζητούσαμε το θέμα οτι η Ε.Ε. μας υποχρεώνει να κρατάμε αρχείο για τα κινητά, σταθερά, internet μέχρι και τι χαρτί τουαλέτας θα σκουπίζουμε το πισινό μας.

Φυσικά το θέμα που τίθεται είναι οτι στην μία περίπτωση άγνωστοι μας παρακολουθούσαν, ενώ στην άλλη μας παρακολουθεί η Ε.Ε. Ναι, λές και θα ξέρουμε οτι ο Λάκης απο δίπλα που δουλεύει στην Ε.Ε. είναι ο ρουφιάνος μας. Η οτι είναι το ίδιο αξιόπιστος με τον μονόφθαλμο που σε λίγους μήνες θα πουλάει μαζί με το cd της Eurovission και το CD με τα mp3 του προθυπουργού.

Μιλώντας, αναρωτήθηκε κανείς πώς και δεν έχει κανένας cosmote (μίας που είναι πιο «κρατική» ή κρατική-originated επιχείρηση) και όλοι vodafone? Μήπως ήταν τα φτηνά προγράμματα που είχαν;

Γύρναγα το απόγευμα με το ταξί (ορίστε δεν χρείαζετε να με παρακολουθείτε, σας δίνω και report που βρίσκομαι ανα πάσα στιγμή, αν είχα και blackberry θα το έπαιζα Warren Ellis που στέλνει μηνύματα απο την αγαπημένη του pub) και άκουσα οτι για αυτό το σκοπό (για να αποτραπεί κάτι τέτοιο ξανά) αποφασίζουν να φτιάξουν ειδική ομάδα που θα αντι-παρακολουθεί αυτους που μας παρακολουθούν. Who watches the watchmen? όπως γράφει ο Alan Moore, δηλαδή. Δεν λέω καλό είναι (υπο την άποψη θέσεων εργασίας), αλλά θα σου δίνει και την κουκούλα δώρο;

* Α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ο ! * * Α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ο ! * * Α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ο ! *
Το blog μας, σας αποκαλύπτει απο πού έγιναν οι υποκλοπές. Απο τον υπολογιστή του hatch στο νησί χωρίς όνομα, που βρίσκονται οι αγνοούμενοι. Εκεί λοιπόν, κάθε 108 λεπτά πρέπει να μπαίνουν οι αριθμοί 4-8-15-16-23-42, ωστε να μεταβάλλεται η συχνότητα και να μην βρίσκονται οι υποκλοπείς. Ο Bolivar Hanso είναι πίσω απο όλα αυτά. Αν θυμόσαστε στα πρώτα επεισόδια της 1ης season υπήρχε ένας τρελλός στο ψυχιατρείο ο οποίος ήταν υπεύθυνος επικοινωνιών και επίσης ενας πύργος στον οποίο γίνοταν αναμετάδοση των αριθμών. Ετσι επιτέλους μάθαμε την χρησιμότητα τους!

 

Advertisements

2 thoughts on “Που είναι ο ρουφιάνος – ω!ε!ο!????

  1. αναρωτήθηκε κανείς πώς και δεν έχει κανένας cosmote (μίας που είναι πιο «κρατική» ή κρατική-originated επιχείρηση) και όλοι vodafone?

    Εεε, τους τα χάρισε η Voda; (Και σιγά μη μάθουμε, δηλαδή, γιατί αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο θα την ενοχοποιήσει ευθέως για συνέργεια). Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση, πάντως’ κάποτε τέτοιες ..φάμπρικες δούλευαν μόνο διαμέσου επιχειρήσεων των χωρών τους.

    ΥΓ: Ellis και Moore στο ίδιο post! Cheers 🙂

  2. Avid fan και των δύο συγγραφέων.

    Υπάρχει και μια inside φήμη για vodafone που άκουσα σήμερα, για περίεργα περιστατικά, πρίν πάνε στο πολιτικό γραφείο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s